Casa 4 camere + 51 mp curte + 2 locuri parcare - Berceni Grand Arena

Detalii anunt: Casa 4 camere + 51 mp curte + 2 locuri parcare - Berceni Grand Arena
PROPRIETAR vand casa la cheie cu 4 camere, situata in zona Berceni – Aparatorii Patriei - Grand ARENA (sector 4, Bucuresti).
Comision 0%
Locuinta are un regim de inaltime de P+1E cu o suprafata totala de 98 mp + pod de 45 mp.
4 camere
2 bai
2 balcoane
Curte cu gradina privata 51 mp
+2 locuri de parcare
- Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet+tv).
- Acces restrictionat atat pietonal cat si auto.
- Centrala termica individuala 24 kw in condensatie Immergas + calorifere.
- Obiecte sanitare incluse.
- Tamplarie pvc.
- Usi interior, usa exterioara.
- Parchet, gresie + faianta.
Proiectul ofera un living foarte generos, bucatarie cu acces direct catre terasa si o baie. La etaj sunt 3 dormitoare, doua balcoane si o baie. Toate materialele si finisajele sunt de buna calitate.
Vecinatati:
Grand Arena, Lidl, Selgros, Hornbach, Metro, Jumbo, Auchan, stb, sala fitness, sala aerobic, piata, magazine, scoala, gradinita, farmacii, unitati spitalicesti, restaurante, pizzerii, saloane de coafura si cosmetica parcuri/locuri de joaca.
Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea.
Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor.
Pret: 120000 Euro
Tel: 0746644625
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Verificam valabilitatea anunturilor postate…Ne cerem scuze pentru eventuale neplaceri create. Vom publica pe site toate anunturile postate dupa 15 Septembrie