De Inchiriat Vila 90 mp pentru Birouri

Detalii anunt: De Inchiriat Vila 90 mp pentru Birouri

Te-ai săturat de același spațiu plictisitor pentru biroul tău de afaceri? De ce să nu cantariti lucrurile mai bine și să închiriați o vilă pentru echipa dvs.?

Imaginați-vă că lucrați într-o vilă cu trei camere spațioase, perfecte pentru întâlniri, sesiuni de brainstorming sau doar pentru a lucra într-un mediu liniștit și inspirator. Vila are 90 m², intrare separata, 3 camere, o baie, 3 holuri, un mini spatiu de bucatarie, un balcon, incalzire cu centrala termica pe baza de gaze, iluminatoare, 2 aere conditionate, termopane, gresie, faianta, o usa metalica si nu in ultimul rand foarte aproape de Centrul Capitalei (intre Bld. Dacia si Bld. Mosilor). Pretul este Negociabil intre 7 euro si 12 euro pe metru patrat de inchiriat.

Nu numai că închirierea unei vile pentru biroul dvs. de afaceri va oferi o schimbare de peisaj, dar va stimula și moralul și creativitatea în rândul echipei dvs., atmosfera liniștită vă va ajuta echipa să se relaxeze și să se concentreze, ceea ce duce la creșterea productivității și a inovației.

Deci, de ce să vă mulțumiți cu un spațiu de birou plictisitor și lipsit de inspirație când puteți închiria o vilă pentru biroul dvs. de afaceri și să vă duceți echipa la următorul nivel! Rezervă-ți aceasta vila astăzi la numarul de Telefon 0775271033 si vezi cum afacerea ta prosperă într-un mediu nou și captivant.
Tel: 0775271033
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site

Anunturi similare din Bucuresti

Pret: 2.700 Euro/luna negociabil
Zona: Dacia
BULEVARDUL DACIA, Inchiriere vila stradala, 6 camere, decomandate, 2 bai, 1 grup sanitar, imobil consolidat 2008, renovat recent, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, 2 camere birouri, libera.