Anunturi imobiliare Promovate

De inchiriat - Cabana Maria - Ideciu de Jos - Bai

Detalii anunt: De inchiriat - Cabana Maria - Ideciu de Jos - Bai

De inchiriat Cabana Maria Ideciu de Jos - Bai
Cabana este situata in imediata apropiere a bailor sarate din Ideciu de Jos (~200m pina la bazinenele cu apa sarata pt. cura) si este dotata cu incalzire centrala pe baza de lemne. Ea se compune dintr-o bucatarie, un living, o baie si o terasa la parter, si trei dormitoare si o toalteta la etaj. Bucataria este spatioasa si este dotata cu un frigider mare cu congelator, o plita electrica dubla, o chiuveta cu apa calda de la boiler precum si diverse ustensile de bucatarie. In livingul spatios se afla o canapea mare de colt, care poate fii extinsa si pe care se poate dormii, inca o canapea neextensibila, un televizor mare (televiziune prin cablu) si o soba-semineu. Livingul si bucataria pot fii folosite impreuna astfel incit spatiul mare comun este ideal pentru petreceri (revelioane, zile de nastere, etc.). Baia este dotata cu o cabina de dus cu apa calda de la boiler. Etajul cabanei se compune dintr-un coridor comun, trei dormitoare si o toaleta. Doua dintre dormitoare sint dotate cu paturi duble, iar in dormitorul comun se afla patru paturi de o persoana. Cabana ofera in total 10 locuri de cazare.
Pretul este de 60 lei/persoana/zi.
Pentru o atmosfera placuta si sanatoasa pe durata sederii este interzis fumatul in interiorul cabanei. Celor, care doresc sa savureze o tigara la o ceasca de cafea sau iarna la un vin fiert, le sta la dispozitie o terasa mare, acoperita, dotata cu banci de sezut si o masa, direct in fata cabanei. De asemenea va punem la dispozitie si un gratar care se afla pe o terasa acoperita, astfel incit se pot face gratare si daca ploua. Doar carbuni pt. gratar trebuie sa aduceti dumneavoastra.
Cabana se afla situata intr-o zona linistita si curata si este inconjurata de un peisaj frumos, care anima la drumetii. Pe timpul verii se pot face bai cu apa sarata si cure de namol la bazinele din apropriere. Nu uitati sa va aduceti prosoape pentru dus si cearceafuri sau paturi pentru plaja precum si cele necesare pentru igiena personala. Sezonul de baie la bazinele cu apa sarata inca nu este deschis.
La cabane primim minori doar daca acestia sint insotiti de membrii maturi ai familiei sau de profesori.
Mai avem inca trei alte cabane mai mici pt. inchiriere, toate situate in imediata apropiere a bazinelor cu apa sarata. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la 0741413219

Va asteptam la un sejur placut!
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site

Anunturi similare din Mures