Cautare rapida, anunturi pe zone

Anunturi imobiliare Promovate

Direct Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere Piata Victoriei

Detalii anunt: Direct Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere Piata Victoriei

Proprietar ofer spre inchiriere apartament 3 camere in vila in Piata Victoriei - Dorobanti.
Apartament frumos si elegant oferit spre inchiriere, situat in zona Piata Victoriei-Dorobanti, la numai cateva minute de mers pe jos distanta de metrou Piata Victoriei si Piata Romana. Acest apartament este situat in apropiere de mai multe scoli, gradinite, restaurante, cafenele, cluburi de fitness, centre de frumusete. Apartament frumos, dispus la demisolul unui imobil de doua etaje; este alcatuit dintr-un living larg si luminos, doua dormitoare (sau un dormior si dressing), camera de depozitare, bucatarie, o baie.
Apartamentul recent renovat are o suprafata utila este de 83 mp si este situat pe strada Ciprian Porumbescu, intrare din Bdul Iancu de Hunedoara sau Grigore Alexandrescu. Structura imobilului este din caramida.
Dotari : decomandat, partial mobilat, bucatarie complet utilata, cabina de dus.
Apartamentul este singur pe nivel si disponibil imediat pentru mutare, vedere stradala. Imobilul se afla situat langa spitalul de copii Grigore Alexandrescu, la doi pasi de intersectia Perla unde se gaseste supermarketul Mega Image, Metropolis Center. Mijloace de transport in comun: metrou Piata Victoriei si Romana, autobuze, tramvaie. Spatiul se preteaza locuit si birou, birou traduceri, consultant, show-room, atelier creatie. Pretul 800 euro. Garantie (3 luni chirie) + 1 luna avans. Se inchiriaza pentru o perioada cat mai lunga.
Amenajari:
- finisaje de cea mai buna calitate;
- bucatarie mobilata si utilata;
- gresie, faianta, parchet, aer conditionat, centrala termica. Tel: 0744380643
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site

Anunturi similare din Bucuresti