Zone Bucuresti

Anunturi imobiliare Promovate

Direct proprietar inchiriere ap 2 camere Crangasi Metrou, vizavi Auchan

Detalii anunt: Direct proprietar inchiriere ap 2 camere Crangasi Metrou, vizavi Auchan
Direct proprietar, fara intermediari imobiliari, ofer spre inchiriere apartament 2 camere Crangasi, sector 6 Bucuresti, liber, semidec. et. 4/4 (hidroizolatie) situat in blvd. Constructorilor, vis-a-vis de hipermarket Auchan Crangasi; de la Metrou Crangasi, tramvai 41, autobus 178, Centrul Comercial/ Piata AgroAlimentara, 8-10 minute mers pe jos sau 2 minute cu autobus 162 si 163. Blocul, la fel ca toate celelalte din zona, este retras fata de bulevard, este inconjurat de o padure de tei inalti cat blocurile - aer curat, liniste, vara racoare. Apartamentul are vedere in spatele blocului iar in fata lui, peste bulevard, hipermarket Auchan – pe galeria comerciala, multe servicii de utilitate publica: toate companiile de telefonie/internet, aparate plati electronice, 2 farmacii, plafar, produse traditionale ardelenesti, posta, money gram, curatatorie chimica, reparatii incaltaminte, chei/yale, xerox, magazin confectii, incaltaminte. Ca zone de agrement in apropiere - Parcul Crangasi cu terenuri de sport, Lacul Morii.
Apartamentul are si 2 debarale cu rafturi si urmatoarele dotari: – renovat 2018 – zugravit, gresie si faianta la baie, bucatarie, holuri
– instalatii sanitare noi la baie si bucatarie
– mobilat – in mare parte cu mobilier nou, ca:
* pt.dormit-2 canapele extensibile 2.00/1.40m, cu lada pt.lenjerie pat
* birou calculator+scaun cu rotile
* masuta in ambele camere
* mobilier baie
* chiuveta si masca chiuveta la bucatarie si baie
– parchet de lemn acoperit partial de covoare, termopan la una din camere, cu plasa insecte si jaluzele verticale – celelalte geamuri au vedere intr-un balcon inchis, lung, cu vedere la padurea de tei.
– aparatura electrocasnica – masina de spalat rufe, combina frigorifica, 2 televizoare (cablu TV si Internet RDS cu sediul in Auchan) aragaz 4 ochiuri si hota, 2 aspiratoare, ventilator in perete la baie.
– consumul este contorizat – repartitoare de caldura, apometre.
Apartamentul este disponibil pt. vizionare si locuit, convenabil pentru 2 persoane-prietene. Fara animale de companie. Pret inchiriere: 270 Euro/luna cu anticipatie 1+1 Garantie (valoarea unei chirii). Tel: 0787386609
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site