Fortnite battle royale clutch squads cu abonatii

Detalii anunt: Fortnite battle royale clutch squads cu abonatii

Imi ajut abonatii sa dea crown win-uri in noul sezon ! Aceste winuri le-am obtinut in urma unor mari clutch-uri la squad, acolo unde mi-am ajutat 3 abonati sa isi faca primele crown win-uri ale season-ului! Veniti si voi la live-uri daca vreti sa dau clutch-uri nebune si pentru voi la squads zero build si battle royale ! Crown win-ul este o certitudine atunci cand aterizam la landing spot-ul meu de zero build ! www.youtube.com/watch?v=F50jlrj1uWk Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site
Imagine
 

Anunturi similare din Bucuresti

Pret: n/a
Zona:
Creste in puncte la arena zero build cu ajutorul acestei strategii ! Cel mai op drop spot din fortnite ! Trebuie neaparat incercat pentru a da rank up in noul sezon ! O strategie dezvoltata de un jucator pro de fortnite din Romania ! Garantat veti creste in rank de la un platinum ranked gameplay la un unreal solo ranked cup gameplay !
Pret: n/a
Zona:
Am crescut la unreal rank in fortnite in acest sezon ! Am inceput de la platinum rank din care am gameplay pe live-uri si am grindat pana la rank-ul unreal in fortnite ranked battle royale ! Imi ajut abonatii sa dea rank up in noul sezon si sa ajunga la unreal pana la finalul sezonului !
Pret: n/a
Zona:
Fortnite ranked zero build ! How to win in fortnite ranked zero build ! Cea mai usoara metoda de a da rank up in fortnite ranked battle royale si ranked zero build ! Strategii, landing spots-uri, modul in care eu am dat rank up pe live la ranked zero build pana in unreal ! Planuri de joc testate si aplicate de un jucator pro din Romania !
Pret: n/a
Zona:
Va arat cele mai bune landing spot-uri pentru zero build ranked ! Sfaturi de la un jucator pro si gameplay in unreal la solo ranked cup fortnite ! Fortnite arena gameplay 60fps ! Best landing spots for zero build ranked ! Cum poti sa castigi un ranked solo cup in fortnite !
Pret: n/a
Zona:
Jucam fortnite arena cu abonatii live pe youtube pentru ai ajuta sa creasca in divizii ! Fortnite ranked gameplay si highlights-uri din fortnite ranked battle royale si fortnite ranked zero build ! Alaturi de abonatii mei voi juca rank pentru a completa ranked bonus goals-urile sezonului !