Anunturi imobiliare Promovate

Inchiriez apartament 3 cam Arena Nationala, 2 bai, centrala proprie, complet renovat, prima inchiriere

Detalii anunt: Inchiriez apartament 3 cam Arena Nationala, 2 bai, centrala proprie, complet renovat, prima inchiriere

Particular spre inchiriere un apartament superb, practic in Parcul Arena Nationala, la cateva minute de mers pe jos de centrul commercial Mega Mall, Stadionul National - Arena Nationala si la 2 Statii de Metrou Muncii sau Titan. Blocul este finalizat in anul 1984, Reabilitat Termic, Constructia este foarte bine izolata iar apartamentul are centrala proprie. Costuri mici de intretinere si facturi utilitati. Apartamentul dispune de un living luminos ,amenajat modern cu zona hol si dining, 2 dormitoare ,bucatarie complete utilata si loc parcare inclus.
Apartamentul este la prima inchiriere, dupa renovare completa, si totul este nou. Locuinta beneficiaza de facilitati in apropiere supermarket, restaurant, centre cosmetica si relaxare.
Cartierului Arena Nationala este prozitionat in zona semi-centrala a Bucurestiului, 10 minute Metrou Titan, 15 Minute Metrou Muncii, avand acces facil la Tramvai Blv Basarabia sau Troleu Campia Libertatii, si catre principalele zone de distractie si cumparaturi.
Posibilitatr Parcare, 10 min Metrou Titan, Intrare Parc.
Proaspat Renovat, 1 Balcon
Bucatarie 14 mp
Dormitoare 12 mp
Sufragerie 20 mp
Suprafata 73 mp
2 Bai cu dus Walk In renovate total
Etaj 6/8
Pret: 500 Euro/luna
Tel: 0731760740
/www.anuntul-imobiliar.ro Site-ul este in constructie. Toate anunturile postate de useri vor fi introduse pe site

Anunturi similare din Bucuresti

Pret: 600 Euro/luna
Zona: Basarabia
Va propunem spre inchiriere un apartament superb, practic in Parc intre Parc IOR si Parcul National, la cateva minute de mers pe jos de centrul commercial Mega Mall, Stadionul National - Arena Nationala si la 2 Statii de Metrou Muncii, O statie Metrou Titan, Blocul este finalizat in anul 1984, Reabilitat Termic, Constructia este foarte bine izolata iar apartamentul are centrala proprie. Costuri mici de intretinere si facturi utilitati. Apartamentul dispune de un living luminos, amenajat modern cu ...
Pret: 350 Euro/luna
Zona: Basarabia
Inchiriere apartament 3 camere Basarabia, vis a vis de Parcul National, decomandat, etajul 2/4, mobilat modern, renovat acum, gresie, faianta, parchet nou, termopan, utilat complet (aragaz, frigider, microunde, hota, masina de spalat), bucatarie mobilata, baie cu geam, balcon inchis, contorizat, usi noi, usa metalica.