confidentialitatea la AI

SUPORT

Confidentialitate

Orice persoana poate vizita paginile noastre de web beneficiind de o confidentialitate sigura. Un vizitator web poate alege sa ii fie furnizate informatii specifice despre anumite servicii.

Comanda poate fi facuta prin e-mail sau prin inscrierea in website. Orice informatie furnizata de un vizitator web este pastrata strict confidential in cadrul companiilor realizatoare ale siteului si nu va fi vanduta nici unei organizatii. Nu vindem informatiile despre client nici unei terte persoane. Pe unele pagini web unii vizitatori pot formula cereri si/sau sa se inregistreze pentru a avea acces la anumite servicii oferite de anuntul-imobiliar.ro.

Astfel de informatii specifice vor fi folosite pentru o cerere sau un scop anume pentru care a fost furnizata. In plus, astfel de informatii obtinute voluntar pot fi folosite ocazional pentru a face cunoscute noile servicii care ar putea fi interesante. Utilizatorii pot bloca daca doresc, sa primeasca astfel de informatii.

Nici o informatie personala obtinuta online nu este dezvaluita in afara companiilor realizatoare sau de reprezentantul ei autorizat doar cu exceptia permisiunii clientului cum este cerut de lege din motive de securitate. Clientii pot fi contactati telefonic, prin posta sau e-mail pentru a fi tinuti la zi cu noile servicii oferite de anuntul-imobiliar.ro.

Vizitatorii web care nu doresc sa fie instiintati despre noile servicii pot alege aceasta optiune, optiune ca va fi regasita in fiecare mesaj de acest fel. Paginile websiteului anuntul-imobiliar.ro nu sunt menite a fi atragatoare pentru copii cu o varsta mai mica de 12 ani.

Anumite pagini ale websiteului anuntul-imobiliar.ro pot contine legaturi cu alte pagini web. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul politicilor de confidentialitate ale altor pagini. Pentru a preveni accesul neautorizat, ANUNTUL IMOBILIAR (producatorul websiteului anuntul-imobiliar.ro) mentine bazele de date curate, asigura folosirea adecvata a informatiilor de interes general, protejeaza fizic, electronic si managerial tot siteul, incluzand informatiile de interes general cele despre utilizatori si cele care fac posibila functionarea si afisarea lor.